Bingöl Son Dakika Deprem / Bingol De 5 7 Siddetinde Deprem Meydana Geldi / Afad tarafından paylaşılan bilgilere göre bingöl merkezli meydana gelen depremin 4.0 büyüklüğünde olduğu bildirildi.

Bingöl Son Dakika Deprem / Bingol De 5 7 Siddetinde Deprem Meydana Geldi / Afad tarafından paylaşılan bilgilere göre bingöl merkezli meydana gelen depremin 4.0 büyüklüğünde olduğu bildirildi.. Yayınlanan tüm materyallerin her hakkı saklıdır. Afad verilerine göre, deprem 4.1 olarak ölçümlendi. Afad tarafından paylaşılan bilgilere göre bingöl merkezli meydana gelen depremin 4.0 büyüklüğünde olduğu bildirildi. Bölgede sık sık artçı depremler meydana gelirken, az önce bir deprem daha. Bingöl'ün karlıova ilçesinde meydana gelen ve ilk belirlemelere göre.

Bingöl'in yedisu ilçesine bağlı elmalı köyünde vatandaşların tedirgin bekleyişi devam ediyor. Afad, saat 17.24'te merkez üssü bingöl'ün karlıova ilçesi olan 5.7 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini bildirdi. Afad verilerine göre, deprem 4.1 olarak ölçümlendi. Bingöl karlıova merkezli büyük bir deprem meydana geldi. Kandilli rasathanesi koeri son depremler listesinde yer aldı.

Son Dakika Bingol De Buyuk Deprem 5 8
Son Dakika Bingol De Buyuk Deprem 5 8 from www.birhaberoku.com
Depremin derinliği 7.1 kilometre olarak açıklandı. Merkez üssü karlıova ilçesi olan depremin şiddetini afad 4.2, kandilli rasathanesi ise 4.1 olarak açıkladı. Son dakika alınan bilgilere göre bingöl'ün karlıova ilçesinde 5,7 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Kandilli'den yapılan son deprem açıklamasında dakikalar sonra bingöl'deki depremin büyüklüğü 5,8 olarak revize edildi. Depremin merkez üssü karlıova ilçesi olarak açıklanırken, büyüklüğü 5,6 olarak ifade edildi. Afad'dan yapılan açıklamada ise bingöl karlıova'daki depremin büyüklüğünün 5,7 olduğu bildirilirken 8 vatandaşın yaralandığı kaydedildi. Kandilli rasathanesi ve afad açıkladığı bilgiye göre bingöl'de 5.9 şiddetinde deprem meydana geldi. Boğaziçi üniversitesi kandilli rasathanesi depremin şiddetini 5.7 olarak açıkladı.

Boğaziçi üniversitesi kandilli rasathanesi depremin şiddetini 5.7 olarak açıkladı.

Afad verilerine göre, deprem 4.1 olarak ölçümlendi. İçişleri bakanı süleyman soylu yaptığı açıklamada, nöbet kulübesinin yıkıldığını bir korucunun göçük. Depremin ardından en büyüklüğü 4,6 ve 4,7 olan 200'ü aşkın artçı deprem meydana geldi. Bingöl'de merkez üssü kent merkezi olan richter ölçeğine göre 4.5. Kandilli rasathanesi koeri son depremler listesinde yer aldı. Afet ve acil durum yönetim başkanlığı (afad) deprem dairesi başkanlığı'nın merkez üssünü bingöl kent merkezi olarak saptadığı deprem, saat 12.37'de meydana geldi. Bingöl'ün karlıova ilçesinde 5,9 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Yerin 7.10 kilometre derinliğindeki deprem, kısa süreli paniğe neden olurken. Yerin 5 kilometre derinliğinde meydana gelen deprem çevredeki birçok ilden hissedildi. Deprem çevre illerde de hissedildi. Bingöl'in yedisu ilçesine bağlı elmalı köyünde vatandaşların tedirgin bekleyişi devam ediyor. Afad ise depremi 5.7 olarak duyurdu. Can ve mal kaybının yaşanmadığı deprem, kısa süreli paniğe.

Bingöl'ün karlıova ilçesinde 5.7 şiddetinde bir deprem meydana geldi! Depremin derinliği 7.1 kilometre olarak açıklandı. Depremin ardından en büyüklüğü 4,6 ve 4,7 olan 200'ü aşkın artçı deprem meydana geldi. Bingöl'ün karlıova ilçesinde saat 17:24'te yerin 5 kilometre derinliğinde deprem meydana geldi. Deprem çevre illerde de hissedildi.

Gxprbqjlswsypm
Gxprbqjlswsypm from mo.ciner.com.tr
Haber son dakika magazin spor ekonomi i̇ndirim kuponları tümü. Kandilli rasathanesi, saat 17.24'te merkez üssü bingöl'ün karlıova ilçesi olan 5,9 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini bildirdi. Deprem çevre illerde de hissedildi. Ajanslar tarafından aktarılan son dakika bilgisine göre bingöl'ün karlıova ilçesinde deprem meydana geldi. Afet ve acil durum yönetimi başkanlığı, deprem dairesi başkanlığı (afad) tarafından yapılan açıklamaya göre bingöl'de deprem oldu. Bingöl'ün karlıova ilçesinde 5.7 şiddetinde bir deprem meydana geldi! Kandilli rasathanesi depremin şiddetini 4.2 olarak duyurdu. Boğaziçi üniversitesi kandilli rasathanesi depremin şiddetini 5.7 olarak açıkladı.

Depremin merkez üssü karlıova ilçesi olarak açıklanırken, büyüklüğü 5,6 olarak ifade edildi.

Bingöl'de sabaha karşı meydana gelen deprem geniş bir alanda hissedildi. Kandilli rasathanesi depremin şiddetini 4.2 olarak duyurdu. Depremin şiddetli gerçekleştiği ve çevre illerden de sarsıntı olarak hissedildiği aktarıldı. Kandilli rasathanesi'nden alınan bilgilere göre, bingöl'de saat 09.51'de bir deprem daha meydana geldi. Bingöl valiliği, deprem bölgesinde 1'i güvenlik korucusu 7 kişinin göçük altından kurtarıldığını açıkladı. Son dakika alınan bilgilere göre bingöl'ün karlıova ilçesinde 5,7 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Bingöl valisi kadir ekinci, son durumla ilgili şu bilgileri verdi: Bingöl'ün karlıova ilçesinde 5.7 şiddetinde bir deprem meydana geldi! Afad'dan son dakika deprem açıklaması. Afad bingöl'de 4.0 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiğini duyurdu kandilli rasathanesi ise depremin büyüklüğünün 4.2 olduğunu belirtti. Bingöl'ün karlıova ilçesinde meydana gelen ve ilk belirlemelere göre. Ajanslar tarafından aktarılan son dakika bilgisine göre bingöl'ün karlıova ilçesinde deprem meydana geldi. Yaşanan depremlerin saatini ve şiddetini anlık olarak takip etmek mümkün.

Afet ve acil durum yönetim başkanlığı (afad) deprem dairesi başkanlığı'nın merkez üssünü bingöl kent merkezi olarak saptadığı deprem, saat 12.37'de meydana geldi. Afad'dan son dakika deprem açıklaması. Boğaziçi üniversitesi kandilli rasathanesi depremin şiddetini 5.7 olarak açıkladı. Kandilli rasathanesi ve afad açıkladığı bilgiye göre bingöl'de 5.9 şiddetinde deprem meydana geldi. Bingöl valisi kadir ekinci, son durumla ilgili şu bilgileri verdi:

Bingol De 5 6 Buyuklugunde Bir Deprem Daha
Bingol De 5 6 Buyuklugunde Bir Deprem Daha from images.beyazgazete.com
Son dakika bingöl'de şiddetli deprem meydana geldi. Afad'dan son dakika deprem açıklaması geldi. Bingöl'ün karlıova ilçesinde meydana gelen ve ilk belirlemelere göre. Bingöl'ün karlıova ilçesinde 5.7 şiddetinde bir deprem meydana geldi! Bingöl'de merkez üssü kent merkezi olan richter ölçeğine göre 4.5. Afad'dan aktarılan bilgiye göre, bingöl'ün karlıova ilçesinde 22:23'te 3.5, 22:32'de 4.1 büyüklüğünde depremler gerçekleşti. Son dakika bingöl'de şiddetli deprem. Deprem çevre illerde de hissedildi.

Bingöl'ün karlıova ilçesinde saat 17:24'te yerin 5 kilometre derinliğinde deprem meydana geldi.

Yerin 5 kilometre derinliğinde meydana gelen deprem çevredeki birçok ilden hissedildi. Haber son dakika magazin spor ekonomi i̇ndirim kuponları tümü. İlk olarak depremin 5.9 büyüklüğünde olduğunu duyuran kandilli rasathanesi, büyüklüğü 5.8'e revize etti. Afad'dan son dakika deprem açıklaması. Bingöl'ün karlıova ilçesinde saat 17:24'te yerin 5 kilometre derinliğinde deprem meydana geldi. Kuzey anadolu fay hattı üzerinde bulunan bingöl'ün karlıova ilçesinde son dakika deprem meydana geldi. İşte son dakika deprem haberleri ve depreme ilişkin detaylar… Ajanslar tarafından aktarılan son dakika bilgisine göre bingöl'ün karlıova ilçesinde deprem meydana geldi. Boğaziçi üniversitesi kandilli rasathanesi ve deprem araştırma enstitüsü bölgesel. Bingöl ve çevresi 4.2 büyüklüğündeki depremle. Merkez üssü karlıova ilçesi olan depremin şiddetini afad 4.2, kandilli rasathanesi ise 4.1 olarak açıkladı. Bingöl karlıova merkezli büyük bir deprem meydana geldi. Afad'dan aktarılan bilgiye göre, bingöl'ün karlıova ilçesinde 22:23'te 3.5, 22:32'de 4.1 büyüklüğünde depremler gerçekleşti.

Posting Komentar (0)
Lebih baru Lebih lama